Tänt var det här

Valborgsmässoafton, jag fira hemma i soffan med Så ska det låta och svåger och svägerska med dotter.
Sen var det inte mer med de.

Tjejerna var i väg någon stans och kolla, men jag vet inte var. Har inte fått någon rapport.

Sista dagen på jobb - jobbig och slut vid halv fem ! Sen ordar jag inte mer om de.

Vi har hyrt Avatar plus två andra filmer som vi ska börja se imorgon.

Är det någon som provat Sony Ericssons nya mobil X10 Experia ?  Tycker den ser fräck ut och undrar om den kan konkurrera med Iphonen som jag inte är särskilt förtjust i.

Jag får byta i augusti om jag vill.

Sov gott och dröm om nåt gött

Ännu en dag

Det går dag efter dag och det blir bara mer och mer, idag var jag kvar till nästan halv sex och var ändå inte klar.
Man kommer man bland de första kvart i sju och sen ser man dom gå hem strax efter tre en efter en och fortfarande jobbar man som en iller. Ingen kafferast på efermiddagen på hela veckan.
Imorgon är sista dagen och allt måste vara klart innan jag går hem. En ljus framtid hmmmmmmmmm

Jag har börjat känna av i ögonen, vet inte om det är pollenallergin eller något annat, ´tar min pilla och minadroppar men det kliar och ögonen är rödsprängda.

Idag blev vi av med kanal fem precis när Biggest Loser börjat och nu är det alla mina program och ingen kanal.

Har tippat hästar och hoppas det går min väg.

Ingen träning på hela veckan, hade tänkt köra spinning idag men kom ju hem så sent. Skulle köra och handla, men glömde flera av sakerna jag skulle handla, tappa nog minnet på vägen hem, eller så var det min
Altzheimer light som slog till igen.

Någon som har något roligt eller vågat att berätta ?

Ha det bra - jag hoppas jag kan höra av mig imorgon kväll någon gång - kram

Massage

Åter en dag med full rulle och idag hann jag inte med allt, fick lämna lite kvar till morgondagen.
Imorgon ska jag gå med Frida till Lund. Så jag måste sluta strax efter middag.

Då blir allt som kommer efter lunch kvar till torsdag. Och sen på fredag är det avslut.

Var hos massören eefter jobb, jaghar många muskelknutor i höger skuldra, gör riktigt ont vid massage. Men hoppas det blir bättre.

Svägerskan och dottern kom och tog en kopp kaffe och titta på tv med oss en stund.

Tjejerna hadeåkt till Malmö allihop, vet inte vad dom gjorde.

Är väldigt trött så jag ska gå och lägga mig.

Sov gott och ha det bra - kram

En jäklig dag

Morgonen började med att det öste in över 40 pall som skulle ut på sina platser, små godssom skulle ha följesedlar och sen fick jagta växeln också eftersom min kollega var sjuk. Kanon, pulsen var uppe på topp efter tio minuter och sen var magen igång, ont i ljumsken av allt hoppande upp och ner i trucken, knäet gjorde också sig påmint. Det ska fan till att bli gammal och utsliten fast man känner sig ung till sinne.

Dagen gick och Petra kom och hämta efter att ha hämtat vår bil som var på service. Vi körde hem och ingen ville hålla på med mat, så det fick bli pizza. Och som vanligt som gnälldes det över vissa delar av pizzan.

Det är därav mitt bloggnamn, "alltidlikadant" . Vad man än försöker med så finns det gnällspik.

Såg biggest loser och äntligen åkte Joelle ut, tråkigt på hennes kompis, men snacka om att ha dålig självuppfattning. Hon har ju inte koll på nånting.

Sen ringde min gravida dotter och undra hur läget var och om jag var intresserad av att hämta moppen.
Vi bestämde preliminärt den 15 maj.

Sen såg vi Håkans bar och sen CSI Las Vegas och sen gick jg ut med Miro sista rundan för att få ihop över tiotusen steg, vilket jag fick efter en lite längre runda en vanligt. Så nu sitter jag och skriver och sen ska jag lägga mig. Ska bara kolla va det var för kommentarer jg fått. Tack alla Ni som läser och delar med Er, ni är för goa.

Sov gott och ha det bra - kram

Söndag eftermiddag

Snart halv fem och det går mot ny arbetsvecka. Vet inte vad där är i tv ikväll riktigt.
Vi hjälpte svågern och svägerskan med ett lass till ner i förrådet. Sen gick vi ner i vår trädgård och satt ute och fika . Härligt i solen. Sen var det till att äta rester från gårdags kvällens grillning, utom jag som offra mig och tog färdig gjorda köttbullar för att de andra skulle få biffar som dom så gärna ville ha.

Då skulle plötsligt frun inte ha sina och där satt jag och åt färdig lagad köttbullar, fy för den lede.

Nästa vecka har lite på agendan, imorgon kommer en ekonomi assistent från HK och ska lära oss lite om vad ekonomirapporten betyder. Sen ska vi lämna den ena bilen på service vilket innebär att jag får skjuts in till jobb så frun kan ha den andra och sen blir jag hämtad en timme senare än vanligt.

Ska se hur jag mår om jag fixar att gå på löpbandet, ska försöka träna några maskiner styrketräning också, tycker jag tappat väldigt i styrka.

Tisdag är det massage och efter den senast mörbultningen så undrar man hur det blir nu.

Min bil ska också in på service får se om vi får en dag till den också. Sen är det ju avslut på fredag och då är det väl Valborgsmässoafton ? Har inte tänkt på det innan. Danskarna har stängt sin verkstad på fredag men vi jobbar.

Ni får ha en bra kväll och en skön natt mina vänner - kram

söndag och vacker väder

Var uppe åtta och gick ut med Miro idag också och idagsatt frun återigen och drack kaffe när jag kom upp.
Sen såg vi Wallanders Arvet, den var bra. Sen börja vi sen en som heter Ice Castles och handla om en ung tjej som skulle bli konståkningsmästare.

Mitt i filmen blev vi uppringda om vi kunde hjälpa svågern svägerskan lasta av släpet och flytta ner grejor i deras förråd. Så vi gick dit en halvtimme. Nu väntar vi på att dom ska komma med nästa lass.

Tjejerna passar Felicia och Frida är med en kompis.

Fortfarande vacker väder så jag ska gå ut och sätta mig i trädgården en stund.

Vi hörs

Jobbedag i området och grillkväll

Lördag och jag skulle gå ut med hunden tyckte frun , på morgonen för hon hade fått göra det förra helgen. Att jag gör det alla dgr i veckan när vi jobbar räknades inte, så jag satte kl för att komma upp åtta. Sju väckte Miro mig så det var bara att klä på sig. När jag kommer ner så sitter frun i soffan och dricker kaffe.

Jag undrar vad fasen hon gör uppe nu när hon kunde sova ? Inget svar.

Så jag börjar göra mig i ordning, toa besök, klä på sig osv. när jag är i stort sett klar kommer frun och säger att hon kan ta Miro, glöm de sa jag, har jag nu gått upp så tar jag honom.

Är dettta något typiskt fruar eller bara min ???

Sen skulle jag iväg och tippa hästar och Lotto, när jag kom ut till garaget var grannen där, "det var jobbedag i området hade jag glömt det ?? " Visste jag inte om sa jag, "vi har skickat ut lappar ".

Jag ska bara ner i stan sa jag och körde. När jag kom tillbaks gick jag ut till lekplatsen, men ska göra en ny, vilket ju är bra för alla nya barn familjer i området. Vädret var kanon fint och jag gillar att vara ute, så jag har hjälpt till fam trill nu halv två då vi inte kunde göra mer. Ska fortsätta den 15 maj när dom ått dit mer mtrl.

Ikväll ska tjejerna ha hit några kompisar och grilla, vi fick vara med och så skulle svåger och svägerska komma.
Dom ville vi skulle grilla biffar med bacon och champinjonröra emellan. VAnliga biffar av skinkfärs.
Sen skulle man ha bulgur och sallad och tzatzikisås till detta. Låter gott.

Nu är det dax för hästar så Ni får ha en bra ag och har vi tur tar Hannah lite bilder som jag kanske kan få lägga ut på bloggen sen.

Ha det bra alla mina vänner - kram

Näst sista dagen i veckan

Allt som vanligt, bortsett från att äldsta dottern ringde imorse och berätta att hon skulle åka och jogga med sin vän på söndag. Så på lördag sk det bakas kanelbullar, hoppas man får smaka en.

Sen ville dom ha biffar med bacon och champinjonröra på lördag till middag.

Orka inte med att åka till gymmet, jag får så ont i hälsenan när jag promenerar mina 30-40 minuter.

Får nog rikta in mig på varannan dag träning till en början.

Ha en skön natt med sweet dreams - kram

onsdag kväll

Var och hämta Petraa tidigt imorse och sen körde jag till jobb. Åter igen en hektisk dag, det är full rulle alla dagar nu, härligt, tiden går fort och man hinner knappt andas. Mådde väldigt kass ett tag i dag men det blev bättre efter lunch.

Ikväll gick jag med Frida på gymmet och gick på löpbandet i 30 minuter, två ggr den här veckan. Imorgon kommer den magiska dagen då jag försökt komma iväg på spinning, känns som att "kanske".

Åkte och skulle handla för att kunna göra någa varma mackor. Tänkte att jag lämnar in ett litet system för 8 kr på hästarna, det var allt jag hade råd med idag. Såg att jag hade någa gamla kuponger i plånboken.
Bad tjejen kolla om där var någon vinst, jag har ju suttit och kollat de flesta ggr så jag hade inga förhoppningar.

Ja du här var det en liten vinst sa hon, va ???  520 kr tack för den du !!  Gissa om jag tappa hakan.

Är nu väldigt trött men tänkte att jag var tvungen att delge er lite av min dag.

Tror inte jag orkar sitta uppe och se hästarna så jag får väl gå till den här tjejen imorgon och hoppas på att bli överraskad igen !

Sköt om Er allihop - kram

mitt i natten 03.45

Nu ska jag köra till Malmö och hämta Petra, hon vr srax i Helsingborg och då blir det lagom jag kör

Tisdag kväll

Petra hemma i Sverige, det gick fort. Flög hem vid 15.00 och landade på Arlanda ca 19.40. Sitter nu på en buss till Malmö. Skönt, förutom att jag inte vet när hon ärhemma, men det lutar väl åt mitt i natten vid 03.00

Nu ser jag Navy CIS och sen ska jag se The Mentalist, mina två bästa program.

Ha det bra - kram

Petra längta hem

Petra har fått flytta till ett hotell som är jättefint men det ligger långt från centrum och där var inget att göra. Hon lät jätteledsen, men nu måste hon ta sig samman och försöka göra något konstruktivt. Skaffa kontakter på hotellet kanske få nya vänner. Ta reda på om det inte går någon buss in till Centrum och sen sätta sig på cafe eller internet-cafe, stranden eller annat under dagen och sen vara på hotellet på kvällen.

Själv hade jag en jobbig dag på jobb, men det är ju inget nytt, det blev lugnare efter lunch.
Frida var dålig pga sin mens så jag körde själv och träna, gick 40 minuter på löpbandet, bra Jan !!!

Blev ett jäkla liv då Biggest Loser var utbytt mot Ishockeyfinalspelet.

Verkar inte till att vara något speciellt i Tv i kväll så jag kanske också går och lägger mig.

Ha det bra - kram

Rolig film

Har haft ont i magen i natt inget roligt. Vi såg en rolig film nu på förmiddagen, Old Dogs med Robin Williams och JOhn Travolta, riktigt rolig, satt och skratta rakt fram, det var länge sedan.

Robin Williams är en av mina favoriter och John Traavolta är bra han med.

Har precis varit ute med hunden, termomtern vidade 16 grader men det kändes inte så varmt.

Petra skrev imorse, dom har fått hotell och mat men vet inte när dom kommer hem. Tyckte att det var dåligt med beskeden, svårt att ta sig för något när man inte vet. ingen framförhållning.

Nu ska jag gå ut och se om jag kan räfsa upp lite gamla löv i häcken och sen gödsla från utsidan också !

vi hörs

Snart kväll - lördag

Ingen tur på hästarna, 4 rätt det får man inga pengar för. LDB damer vann med 1-0 i 90 minuten, tur man är igång tills the fat lady sings. Det är många matcher som avgörs på övertid.

Ikväll är det Millenium filmen, min favorti, men innan dess inte mycket.

Här har blåst hela dagen, kass !  Tjejerna sitter framför sina laptops i köket, dom som nevergivesup iallafall.
Frida har haft en kompis här och verkar till att ha haft kul.

Jag tror jag ska gå en runda för att få ihop lite steg, så får jag se om jag får tummarna loss och tränar imorgon.

Nu plinga det till i mobilen, sms från Petra. Apollo visste bara att det var stängt till två inatt, så dom skulle ringa henne, vilket innebär att vi får vänta tills imorgon med besked.

Kanske vi hörs ikväll eller närmre midnatt. Hoppas Ni hittar på något roligt ikväll.

Kram - alla

LÖrdag

Idag har jag skaffat hönsgödsel för att få vår häck att växa till sig lite på höjden. Sen avr jag med frugan på Telenor för att fixa till hennes mobil, gnäll gnäll gnäll.

Sen kom vi hem med ost-bullar, och rosor, fika med kaffe och bullar. Med svågern och deras dotter.
Ringde Petra som ev kan bli fast i Turkiet ett tag, hon skulle till Apollo i eftermiddag, så jag återkommer om detta.

Nu ska vi sätta oss och se Olympiatravet, fina lopp.

Vi hörs mina vänner - kram

snart midnatt

Tach Hannah och Frida, vilken fröjd att komma hem till så fint hus och trädgård !!

Tjejerna hade gjort vid ute i trädgården, plockat upp alla gamla vissna löv och pinnar som Miro asat med sig hem under promenader. Klippt gräset och gjort rent trädgårdsbord.

Sopat upp stenar utanför planteringarna, kanon.

Sen såg jag Så ska det låta, hade lite förutfattade meningar om Alexander Rybak då jag inte är så förtjust i hans Fairytale, men idag var han jätteduktig, likaså den norska tjejen,

Shirley Clamp har ju en gudomlig röst och Robert Gustavsson är riktigt duktig han  med.

Sen såg vi på Skavlan där han bjudit in en brokig skara. Natascha Illum Berg storviltsjägare var riktigt intressant.

Hann städa undan lite på jobb idag också, fick lite anmärkningar på min avdelning när dom hade inspektion,
och hinner man inte med att hålla undan själva jobbet, hur ska man då hinna med och städa ?

Men idag var det lite lugnare och jag fick gjort en hel del, skönt

Ha en bra natt - kram

Vulkan utbrott

Tänk om det blir så att inte Petra kan komma hem på söndag ?

Spännande att se

snart slut på veckan

Det blev som de flesta trodde ingen träning, jag pallar inte med att komma hem från jobb och sen vänta en två timmar och sen gå iväg och träna. Jag kör nog direkt efter jobb i fortsättningen.

Bulan i skallen ömmade idag också. Annars en bra dag.

Nu måste jag ner och se Criminal Minds.  Trelleborgs FF slog IFK Göteborg idag i fotbollen, jippie !!!!!!!!!

back in business

Tilbaks på jobb så var det som vanligt full rulle, speciellt när man varit borta en dag. Hur ska det gå om man inte är på plats ? Många grejor bara hamnar still. Efter en hektisk morgon redde det ut sig och blev lite lugnare på eftermiddagen. Kunde gå hem kl. 15.00 för att hämta Hannah efte hennes första arbetsdag på förskola en bit utan för stan. Inga bussar eller andra förbindelser, isåfall cykel om hon nu vill de.

Petra trivs fortsatt bra i Alanya och vill bli kvar och eftersom jag  inte vet riktigt var jag har henne så för vi väl se närmre helgen.

Frida och jag gick och träna för första gången den här veckan, jag gick på löpbandet i 30 minuter, hade sedan så ont i hälsenan att jag knappt kunde gå. Det började grannt när jag skulle ta på jogginskorna, bockade mig ner för att ta fram en pall och slag i skallen i en trähylla så jag höll på att tuppa av. Har en bula nu.

Skall försöka gå på spinningen imorgon, nån som hört den förut ? Vet inte hur många gånger jag sagt de i min blogg, men trägen vinner så kanske jag kommer iväg imorgon.

Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon bitti ska jag iväg och lämna blodprov för mitt Waran.

Sov gott alla och dröm sweet dreams - kram

Vart tog inlägget vägen ?

http://hannahochmartinanevergivesup.blogg.se

Helt otroligt, hade skrivit ett långt inlägg och whoopss bara försvann hela skiten.

Det blir en kortare variant bara för de.

- Har varit i parken med Miro och Hannah - jätteskönt.
- Hämtade Jenny vi fika.
- Såg film Transporter, med Jason Statham, tjejernas favorit.
- Ikväll är det två av mina favoritserier, Navy CIS och The Mentalist.
- Petra ville stanna längre, ingen ombokning, ny biljett bara hem 300 kr dyrare än tur  och retur.

Tycker att Ni ska gå in på bloggen ovan, den är läsvärd.

Ha en bra kväll - kram

mår bättre

Tog ledigt idag för att bli bättre i huvudet, känner mig tung och öm i axlarna, men huvudvärken är bättre.
Ska leta efter några böcker till min dotter, hon behöver läsa lite för att lära känna sig själv.

Man måste börja med att älska sig själv för den man är och hur man ser ut, varför skulle annars andra älska en ?

Det är svårt det här med att acceptera sig själv hur man ser ut, speciellt med alla bilder och meddelande som skickas ut. Modeller som är trådsmala och sminkade. Så ser ju inte vardags människan ut.

Det är hurdan man är som person det inre som räknas och kan inte sen folk acceptera skalet man bor i så är det deras problem inte mitt.

Ska gå en runda med lille Miro och få lite luft, vi hörs säkert senare idag.
Petra hade inte tagit med sig bra skor och nu gått för mycket så hon fått en blodblåsa på lilltån.

Är det inte också nåt gammalt "ordspråk" Den som ska vara fin får lida pin.

Ha det - kram

Ny design

TAck för hjälpen med den nya designen Evelina.

Det blir inget långt inlägg för jag har världens tråkigaste huvudvärk, var på massage så det är väl lite de som ska släppa till imorgon hoppas jag.

Allt väl med Petra i Turkiet, kallt i vattnet men varmt i luften.

Här hemma inget speciellt, det är soligt men blåsigt och då är det inte varmt i skåne.
Imorse fick jag skrapa rutorna på bilen när jag skulle till jobb kl. 06.10

Ni får ha det så bra - vi hörs imorgon

Sov gott - kram

Dagen efter

Snart tre och vi ska grilla lite korv, det blåser visserligen som vanligt i Skåne, men det är ganska varmt.
Petra är ramme i Alanya och har träffat sin kompis, allt väl.

Jenny var på dop igår och sen fest på grekisk restuarang, idag skulle dom köra till Berlin och sen hem imorgon.

Jag har varit trött idag, jobbigt att gå upp mitt i natten och sen lägga sig igen vid halv fem.

Ny vecka imorgon, får se om jag kan skärpa upp träningen, till mer än en gång i veckan, det är för dåligt, men jag kan ju inte skylla på någon annan än mig själv. Det finns ju andra som gör det, det är patetiskt faktiskt.

Nej fyr på grillen - ha n bra dag alla - kram

Lördag kväll och snart till Turkiet

Hej mina vänner idag slapp jaggå ut med Miro och kunde ligga till strax efter nio. Sen skulle vi in till min syster och fira lite. Det blev landgång men den var ingen hit tyvärr. Sen hade jag världens bry att fixa transfer till Petra från flygplats till hotell. Mitt VISA kort gick inte att använda via nätet, nya regler från Swedbank sen i torsdags.

Man måste registrera sig för internetköp så att ens VISA är godkänt, fick hjälp av Hannah, ringde upp på nytt, men det fungera inte då heller. Så jag såg till att föra över pengar till mitt VISA på Handelsbanken, fungerade inte heller för överföringar göres bara på bankdagar, så nu befinner sig mina pengar i cyberspace.

Fick ringt kundtjänst på Swedbank som visade oss en annan väg, och se sedan gick det bra.

När vi var i Malmö så bor min syster väldigt centralt så det var väldigt svårt att få parkering, vi fick gå flera kvarter och sen kostade det 20:-/tim, det är ju inte klokt.

Nu har vi sett film och en inspelade sen tidigare i veckan, White Collar, den ar riktigt bra.

Nu kl 21.00 kommer Milleniefilmen och sen får jag väl gå till sängs, ska ju upp kl två i natt och köra Petra till Svågertorp så hon kan ta tåget till Kastrup i Köpenhamn. Sen får hon vänta där i två timmar innan planet lyfter till Alanya, hon är framme där vid halv ett så hon kan ju njuta lite av söndagen i Turkiet. Hoppas hon får kul.

Jenny är medsin kille på dop nere i Tyskland i närheten av Munchen, har inte hört av henne sen igår kväll, så vi får hoppas allt är bra.

Ni får ha en bra kväll och sova gott så hörs vi i morgon - kram

slut på veckan

Jag är så trött, sängen kallar. Petra har fått sin resa, åker på söndag 06.20 till Alanya gissa vem som blir den lycklige som får köra henne till tåget halv tre på natten ???

Imorgon ska vi hälsa på min syster i Malmö, sen skajag se hästar och champions leaque fotboll

Umeå - Lyon

Sov gott - kram

KOmmer inga bilder ??

VArför ? Dom ligger bland mina bilder


DEn här gick bra, men inte dom jag laddat ner från Internet

torsdag

Det är sådana hektiska dagar på jobb, man är helt slut när man kommer hem. Och nu börjar det bli varmt och då kommer pollenet också så det kliar i ögonen trots allergi medicin och ögondroppar.

Petra har problem att få fatt i resa och började bakvänt med att boka och betala hotell först.
Hoppas det löser sig för henne.

Jag orkade inte skriva igår, men Frida och jag var och träna, men idag orkade jag inte.

Ska ner och se Criminal MInds nu, ha en ra kväll och tack för alla fina kommentarer, Ni är för kära som bryr Er, tack !!!

Ha det bra - kram

Bättre lyss till den sträng som brast än aldrig spänna en båge

Självklart ska du åka Petra, jag litar på att du fixar detta. Du är 22 och det är dax att prova vingarna som du själv säger. Det här året har du provat allt möjligt som månaa andra kanske gjort tidigare.

Men jag kan ju bara säga att själv var jag 25 innan jag hade min första girlfriend och jag har ännu aldrig åkt själv utomlands. Alltid ihop med kompisar, så du är mycket modigare än vad jag är.

Att jag sen har synpunkter på ställen jag aldrig varit på beror på att jag lyssnat till ett flertal arbetskamraters berättelser och därför dragit dessa kanske felaktiga slutsatser.

Jag var inte sån jag är nu när jag var i din ålder, et ärsånt som kommer med ålder och erfarenhet.
Erfarenhet får man genom att göra saker, blir det fel så har man lärt sig att det kanske inte var så bra osv.

Det finns många olika sätt att göra saker på. Ramlar man så reser man sig, kanske lite skamfilad men en erfarenhet rikare. Och man ska våga göra om saker som inte lyckats första gången.


Du har ju tatuerat in ditt motto - så lev nu upp till det !!

Du brukar våga, vem hade skjutit en frispark från halva plan över målvakten
i sista minuten och bärgat segern till ditt lag ??  Jo du

Älskar dig väldigt mycket.

Ska man oroa sig ??

Fick precis veta att mellandottern 22 ska åka till Turkiet själv på lördag? !!

Känns lite osäkert, vad gör man ?


Annandagen

Upp halv åtta för att gå ut med hunden, skapligt väder om än mulet. Hade hoppats på sol idag.
Vi ska ha Skåne-derby på Vångavallen idag, Trelleborg - Helsingborg, blir nog tufft.

Sen gick jag hem och laddadee ne video film och satte mig med kaffe och två mackor och väntade på att frun skulle vakna.

Videon var Helena Bergströms "Så olika" den var faktiskt riktigt bra.

Sen var det dax för runda två med Miro, det var ju en sån där dokusåpa som min fru följer så det var jag som var den lycklige igen.

Möttes av ett sms om jag kunde koka två ägg till yngsta dottern ? Självklart kan jag det.

Idag ska Brioni ut på Halmstad travet, det blir fler och fler kanoner som kommer ut nu när våren är på gång!

Vi hörs lite senare, kl är nu 11.20 och fortfarande bara jag och frun uppe. Tjejerna sover verkligen länge om dagarna.

Ha en bra dag - kram

Då får vi se om jag lyckas


Miro och jag igår morse, kanonväder


Jul träd inne på Triangelns köpcentrum i Malmö


Miro och jag kollar påskpyntet utanför huset

Då har jag kommit så här långt så nu kanske jag fortare kan få med bilder i min blogg i fortsättningen

En regnig söndag

Från att ha varit en underbar helg förvandlas det till blåsigt regnigt skåne väder. Vi har suttit inne på förmiddagen och sett chick flicks som tjejerna hyrde igår kväll, inte min stil precis. American Virgin och en om en trollkarlsfamilj.
Nu var jag precis ute med hunden men han vägrade gå längre än 100 meter i ösregnet. Nästa uppdrag blir att köra iväg och köpa potatis och morötter till köttfärsslimpan.Den är i ugnen så idag blir det hemlagat, mmmm jättegott.

Dottern gjorde sin pappa till viljes igår kväll så har Ni lust så bläddra tillbaka några inlägg och se lite bilder nu också. Hennes kommentar till varför där inte kommer in bilder fortare var att hennes pappa borde lära sig själv ?? .... jag får väl försöka då.

Vi hörs senare - kram


Köttfärslimporna är i ugnen nu väntas bara potatis och morötter..

Katten (pysen) verkar också stå ivrigt och vänta på maten :P hehe

Påskmiddag

Det blev ingen köttfärsslimpa för köttet kom fram försent så de hann inte töa.
Så det fick bli påskpizza istället !!

Nu ska vi sitta framför dumburken hela kvällen, det är millenium filmen kl 21. 00  den är bra.

Sen blir det nog sängen, har varit så trött den sista veckan fast jag läger mig och vilar emellanåt.

Jag hoppas Hannah får tummarna loss och sätter in bilder på bloggen till Er.

Ha det så bra så hörs vi imorgon - kram

Update:
Hannah Fick tummarna loss ändå.. Ååh va snäll hon är den tösabiten..
Hon kommer till undsättning så fort jag behöver hjälp vad det än gäller, ändock får hon ta del av dem jobbiga mass sms:en jag skickar ut till ungarna när jag vill ha nått gjort t.ex disken, städning, gå med hunden osv..

Ja hon får helt enkelt för lite credit.. Så här kommer det
TACK HANNAH



Påskafton

Vi har haft sådant underbart väder härnere i södraste delen av Sverige. Solen har skinit och det har varit så varmt där det varit lä.

Idag ska jag dock vara inne en stund i eftermiddag och kolla på hästarna och se om man kan bli en vinnare.

Vi kollade precis en film, Veronica har bestämt sig för att dö, med Sarah Michelle Gellar, den var ganska bra.

Vår påskmiddag idag blir köttfärslimpa med potatis och morötter, det är så gott.

Två hela dgr ledigt ytterligare, bara tanken är så skön.

Vi har bytat dusch munstycke så man har ordentliga strålar igen och det är så skönt att duscha.
Man kan göra duschningen till en riktig njutning.

Vi hörs kanske seanre - ha en bra påskafton - kram

Hemma från Österlen

Vilket kanonväder vi har idag. Turen till Österlen gick bra och så fint dom hade hunnit få i sitt hus. Vi fikade med bröd och massa sorters pålägg, kaffe eller te. Sen snackade vi och sen fick vi en tur till huset bredvid som dom hyr ut på somrarn.

Sen ville Olof jag skulle tittta på hans EU -moppe han skulle sälja den. Så nu är jag ägare till en moppe.

Nu är vi hemma och alla sitter framför Tvn.

Vi hörs kanske en gång till vem vet

Glömde berätta att jag hade helt fel på oddset imorse, det var bara jag som satt i bilen klockan tio, vi kom iväg 10.10 ca.


Vardags rummet hemma hos min äldsta dotter..

Jenny i köket..

Hunden som är bror till vår lille Jackrussel terrier (Miro)..



Lurade ?

Igår lurade jag Er allt - Skrev inget på min blogg. Var så trött efter veckan att jag inte kom till skott.
När jag kom hem efter jobb var jag helt slut så jag lade mig och somna och sov i två timmar.

Sen såg vi på deb nya serien på 5an  The Forgotten, ganska bra faktiskt. Och sen kom Criminal Minds.
Som är en favorit, igår handlade den om folk som kidnappad barn, riktigt läskigt faktiskt.

Idag ska vi åka och hälsa på dottern som ska ha barn och hennes man. Vi ska köra kl 10

Jag återkommer med hur många som verkligen var klara kl 10.

Jag tippar på 3 av 6. Vi har köpt ett påskägg till dom, med lite godis och sen två klädesplagg till Oskar.

Ni får höra mer sen. Kram

RSS 2.0