Måndag 18 okt

Spänningen håller i sig även i toppen av allsvenskan, MFF förlorar och HIF vinner.
Hugget som stucket, nerverna spelar väl in.

Har huvudvärk så jag ska gå till sängs tidigare idag.

Har precis sett Ullared, tjejerna och deras kompisar ska dit den 27 nov, hoppas dom får kul.

ha det - kram

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det blir lite för spännande de sista matcherna. Inte bra för hälsan ;)



Ja, heja Johan P. En fantastisk spelare. Roligt att se honom spela men det stämmer som han sa efter matchen. Att han kan komma in och göra det han gör utan försäsongsträningen säger en del om hur långsam Elitserien är. Det är bara Sävehof som har fart... vi får skärpa till våra ungdomar om vi ska få samma duktiga landslag som vi alltid haft. De av den gamla skolan börjar ju lägga skorna på hyllan.

2010-10-18 @ 22:04:42
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Emma

Nej inget om henne, men en massa annat. Tror han överanalyserar lite. alla sagor handlar inte om sex sådär bara. Lite kan jag hålla med om, men inte helt och hållet. Japp Holland fick smaka på lite svensk finess :)



Åh vad roligt. Kommer lukta sådär härligt nybakt bebis kan jag tro. Beach 2011 har vi igång också inför en Beachsoccer-turnering :) Jag får skaffa ett par löparskor, här är fint att springa, men jag har inga skor :P Jag tror du kommer klara det utmärkt. Nyckeln är motivering. Vår är turneringen :) Jag lever verkligen studentlivet här så maten är inte det nyttigaste, dessutom får jag middag av skolan och britterna är inga hälsofreaks direkt...



Rätt om ögonen det var därifrån en person tog det. Det andra är för min förmåga att hamna på golvet eller allmänt trilla som Bambi på hal is.



Jag har proppat socker i mitt system nu för att skriva en bookreview så jag kan vila lite de kommande dagarna, så det ska jag göra nu. Väcktes av brandlarmet sju imorse efter fem timmars sömn...jippie! Kramhej sålänge!

2010-10-19 @ 01:14:01
URL: http://pombi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0