Söndag 10 okt part 2

Har glömt att berätta att jag blivit morfar, en liten kille helt underbar. 3040 och 50 lång

Kommentarer
Postat av: Emma

GRATTIS! Några namn på bordet än?

Jo jag har det jättebra, staden är underbar och studentlivet också. Tröttsamt och aldrig stilla, men bra! Idag hade jag dock kunnat tänka mig att vara hemma med alla och kollat KDFF. Pick till max, men kontraktet är säkrat iaf...puh!

2010-10-10 @ 18:39:37
URL: http://pombi.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack. Gick inte alls bra idag, det är ingenting som stämmer på plan just nu. Luften har gått ur. Dåligt tränade och dåliga vinnarskallar. Tyvärr. Tack, skönt att vara klar inför nästa säsong i alla fall men det är lite tungt. Jo, det går bra för Emma i Skottland. Hon uppdaterar ju bloggen en hel del därifrån och hon trivs mycket bra :) Och jag gillar Malmö. Känns bra!

2010-10-10 @ 20:58:28
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Emma

Det är fint! Min farfar hette det och kul historia. Vi handlar pizza av ett jättegulligt par från Albanien. Hon väntade barn när vi kom in första gången och när de skulle döpa barnet ville de ha ett fint svenskt namn, så de frågade min pappa vad han hette. men han sa att inget barn skulle behöva bära hans namn...så han föreslog Oskar. Nu heter pojken det...kanske handlar vi pizza för ofta :) Men fint är det. En av mina nyaste kusiner heter det också. Det är sant, det blir vanligare nu igen. Roligt med dop.



Mmm det var uruselt...jag vet inte riktigt vad som hänt. Men nästa säsong får vara extra bra helt enkelt! Mmm sant.



Vädret är faktiskt rätt okej. Nu har det varit lite grått några dagar, men solen tittar fram ibland och då är det udnerbart. Jag älskar stranden :) Bilden på min blogg är därifrån en lite mulen dag, men ändå fint!

2010-10-11 @ 02:36:51
URL: http://pombi.blogg.se/
Postat av: Sandra

Kosovare var tillbaka men det största "problemet" igår var ändå Öqvist, hon var riktigt bra! Nästan som när hon var en virvelvind i landslaget. Hon gjorde 2-0 utan ens en vinkel. Men ja, Linköping är bra. De hade inte heller något att spela för men de hade roligt på planen och roligt på plan... det har vi inte haft sedan vårsäsongen. Så det är mer än motivatonen som tryter. Tyvärr. Vi saknar spelare som VILL vinna. Som lever för att vinna. Det är ett gäng bekväma brudar. Inte alla, men tillräckligt för att det ska fälla laget.

2010-10-11 @ 10:36:00
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Cissi

Grattis :)

2010-10-12 @ 12:28:42
URL: http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0