söndag förmiddag

Äldsta dotterns laptop sluta fungera, så nu måste vi göra en utryckning till Malmö och se om dom kan fixa den. Tar med Hannahs också, den har inte varit igång på ett halvår, men hon bryr sig inte så mycket. Hon har jy tillgång till vår stationära dator.

Inget vidare väder  blåser och regnar i Trelleborg idag.

Vi hörs nog senare igen

Kommentarer
Postat av: Sandra

Nejdå jag är rätt så övertygad om att det inte sitter i hårfärgen men jag gillar att driva med mig själv. SÅ korkad är jag inte ;) Däremot snackar jag för fort och tänker inte till. Haha nej funkar inte facebook är det illa faktiskt. Jag är inte sååå datorbunden men skulle min pojkvän bli utan sin facebook skulle han nog ingå en djup depression. Han borde skaffa sig en riktig hobby - och ett liv ;) Haft en trevlig helg?

2010-10-24 @ 17:35:56
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Emma

Mamma ska skicka mina basketskor nu, funderar på att träna med dem iaf...fast jag vet inte om jag ska joina laget. Helgen var ganska lugn faktiskt. fest på fredagen som slutade med att alla hamnade i köksskåpen...fick plats allihop...inte samtidigt dock. Dagen efter gick vi på tivoli...inte helt genomtänkt, men kul. Efter det blev det bio. Vi såg Easy A. Väldigt bra film! Söndagen var det lugn pizza/filmkväll som gällde. Nu väntar Halloween denna helgen. Det ska bli kul. Tror vi ska vara smurfar :) Vad händer i det avlånga landet?

2010-10-28 @ 00:41:43
URL: http://pombi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0